Скандальний народний депутат України Надія Савченко не довго залишалася безробітною. З'явилася інформація про те, що вона працевлаштувалася на телеканал Zik у ролі ведучої програми "Коммертатор".

Відповідний анонс вже з'явився на YouTube-каналі Савченко.

За опублікованим у мережі відео можна зрозуміти, що екс-парламентарій збиратиме в парламенті інсайдерську інформацію, а потім розповідатиме про це у своїх ефірах. Основні теми - що відбувається в кулуарах Верховної Ради і прийняття "злочинних" законів.

Надія Савченко
Надія Савченко

Як і інші депутати минулих скликань, Савченко удостоєна честі відвідувати Раду. Варто зазначити, що нещодавно скандальна екс-нардеп назвала себе безробітною, та навіть шукала через біржу праці переважно фізичну роботу, в якій потрібно буде менше контактувати з людьми.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нагадаємо, що в 2017 році Надія Савченко стала ведучою програми "Суб'єктивні підсумки тижня з Надією Савченко" на телеканалі News One.