Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко опал в черговий скандал, який пов'язаний з питанням журналістки. Скандальне відео з'явилося в Twitter видання Радіо Свобода.

Депутат відмовився відповідати на питання журналістки, який був пов'язаний зі складом Кабінету міністрів України. Миколи Тищенко і його колегу Артема Культенко журналісти видання зустріли в будівлі Верховної Ради і поцікавилися у них, хто на сьогоднішній день очолює Міністерство охорони здоров'я України.

"Дівчина, ви це запитання задавали сьогодні 50 разів всім нашим колегам. Яка ваша мета, навіщо ви це робите?", – видав Культенко зустрічне питання.

Микола Тищенко і зовсім вирішив пожартувати і запропонував журналістці випити води, адже сам він у цей момент знаходився біля кулера.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Вона вам корисна", - зазначив нардеп.

"Багато людей зараз закидають "Слузі народу", що вони голосують і не читають закони. Тому я питаю, якщо ви голосували за уряд, чи ви читали його", - відповіла журналістка на "жарти" нардепів.

Народний обранець зазначив, що якби питання було поставлено саме так, то він би прямо і відповів. Однак журналістка зазначила, що таким чином перевіряє, чи читали нардепи.

"А хто ви така, щоб перевіряти?", - висловився Тищенко.

Нагадаємо, як депутати себе імунітету позбавляли.

Як повідомляв Знай. ua, Анастасія Приходько висловилася про нової влади, зміни в житті і Порошенка.

Також Знай. ua писав, що простий питання про "Иловайском котлі" поставив Тищенко в глухий кут.