Вікриття ринку землі, реформа медицини і проблема Донбасу – це ті три речі, які можуть погубити президенство Володимира Зеленського.

Про це розповів журналіст Андрій Пальчевський в інтерв'ю Politeka online.

В першу чергу Пальчевський звернув увагу на відкриття ринку землі. Президент Володимир Зеленський сьогодні активно підтримує скасування мораторію на продаж землі і це може зіграти проти нього.

"Всі війни завжди велися, і будуть вестися за землю. За нашу українську землю вони ведуться зараз. Президент Зеленський сказав, що марсіани, інопланетяни і всі інші нашу землю не захоплять. А нам не треба шукати ніяких інопланетян. У нас серед нас наші олігархи і є інопланетяни. Вони живуть в інших місцях, їдять іншу їжу, лікуються в інших лікарнях. Вони цю землю і отримають, якщо все пройде не у відповідності до кращих світових стандартів", – зазначив Пальчевський.

Зеленський виступає за відкриття ринку землі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Президент сказав сьогодні, що тільки Таджикистан і ще кілька там … Конго і ще якісь недорозвинені країни, хай вибачать мене Таджикистан і Конго, не продають землю. Йому додали із залу, що і Канада не продає і ще кілька великих і розвинених країн не продає. На що президент дотепно відповів: "Це вам не урок географії". І відмовився коментувати", – нагадав Пальчевський.

На його думку, Україна ще не готова до такого кроку. І рішення про скасування мораторію на продаж землі може погубити президенство Зеленського. Так само, як і рішення щодо медицини і Донбасу.

"Я думаю, ми не готові на 1 жовтня наступного року розлучитися з нашою землею. Треба провести референдум, як обіцяв президент і тільки потім приймати рішення. Рішення про землю, медицина і проблема Донбасу можуть перемогти президентство Зеленського. Треба бути дуже уважним", – підкреслив журналіст.

Нагадаємо, Тимошенко посварилася з міністром сільського господарства Миловановим через ринок землі

Як повідомляв портал Знай.ua, міністр Милованов сказав які обмеження і компенсації хочуть встановити на придбання землі

Також Знай.ua писав, у Зеленського розказали, хто зможе купувати землю в Україні