У Верховній Раді України нардепи цього тижня працювали з середи до п'ятниці. Однак у четвер, 19 вересня, явка слуг народу була нижче звичайного, а в п'ятницю і зовсім охололи депутати до роботи.

Так, чемпіон Жан Беленюк ("Слуга народу") заснув посеред засідання парламенту, а його колега Сергій Литвиненко дуже активно організовував своє вечірнє дозвілля.

Відомо, що це той самий Литвиненко, який пройшов у Раду по мажоритарному округу у Рівненській області, а минулого тижня попався на кнопкодавстві. А ось вже в п'ятницю, 20 вересня, Сергій Анатолійович у розпал робочого дня почав готуватися до п'ятничної вечірки. Відомо, що листування вдалося зловити кореспондентам видання "Страна".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Так, під час засідання пан Литвиненко в месседжері WhatsApp давав розпорядження деякому Андрію, щодо вечера. "Страна" дублює діалог (орфографія збережена).

Литвиненко: - Сегодня буду, поставьте пару патронов в морозиловку слезы пшеничной (украинский спирт из пшеницы, который не содержит примесей, является чистым, как "слеза" - Ред.)

Андрій: - Ок, сделаем.

Литвиненко: Може якогось шашлыка хай буде, помидоры, хлебушка. В затышку у армян якісь реберця може.

Андрій: - Я поняв, поїду візьму, багато брати?

Литвиненко: - Так щоб було...

На цьому моменті листування перервалося, так як народний депутат відволікся на роботу, тому остаточного меню ми так і не дізналися. Весь цей діалог вкладається в чотири літери TGIF (англ. Thank God it's Friday) - Слава Богу, сьогодні п'ятниця! Так коротко називають святкування останнього робочого/навчального дня тижня.

Нагадаємо, втомився: найсильніший нардеп від "Слуги народу" спав на засіданні Верховної Ради.

Як повідомляв Знай.uа 15 років за репост, 2 місяці за "теракт": "підривник" київського мосту почув рішення суду.

Знай.uа писав, Зеленський підписав головний закон "євробляхам": врятовано, але ненадовго.