Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон назвала основні проблеми, з якими стикаються французькі підприємці, які мають намір будувати бізнес в Україні. Про це вона розповіла в інтерв'ю журналу Новий час.

Дюмон розповіла, що найбільше успішній побудові бізнесу в українських реаліях заважають судові процеси, які розтягуються на роки, рейдерські атаки, незаконна конфіскація коштів, яка очевидна для представників влади.

"Але нічого вдіяти не можна", - сумно зазначає посол.

Так, жінка зазначила позитивне зміна. Посол пояснила, що в останні роки Україна змогла вирішити проблему з відшкодуванням ПДВ.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Відшкодування ПДВ було досить болючою темою для бізнесу в Україні ще в 2015 році, коли вона заступила на посаду посла Франції в Україні. Дюмон вважає, що рішення даного питання є реальним успіхом.

Нагадаємо, у Кабінеті міністрів знають, як заощадити 100 мільйонів.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський "відрізав" голову рассаднику корупції і наказав економіці зростати.

Також Знай. ua писав, що Верховна Рада сильно вдарила по бюрократії.