Президент Молдови Ігор Додон під час 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку спробує поговорити із президентом України Володимиром Зеленським. Про це Додон написав Facebook.

Президент Молдови нагадав, що із Зеленським мав серйозну розмову влітку.

Întreprind o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii care va dura o săptămînă și va include mai multe evenimente...

Geplaatst door Dodon Igor op Zondag 22 september 2019

"Вирушаю у США з робочим візитом, який триватиме тиждень і буде включати багато заходів в Нью-Йорку. Головні з них – виступ з трибуни Генеральної Асамблеї ООН. Буду говорити про проблеми і досягнення Республіки Молдова, про особливості її внутрішньої і зовнішньої політики, про перспективи врегулювання придністровського конфлікту і багато іншого", - написав глава молдовської держави.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також Додон зазначив, що у Нью-Йорку у нього будуть двосторонні зустрічі з кількома іноземними лідерами і представниками американського керівництва, з впливових єврейських організацій та бізнес-кіл.

"Обговорили відносини між Республікою Молдова та Україною у різних галузях, що становлять взаємний інтерес. Домовилися найближчим часом провести двосторонню зустріч та обговорити актуальні питання", - написав Додон.

Ігор Додон
Ігор Додон

Нагадаємо, Зеленський домовився про зустріч зі скандальним президентом: "Взаємний інтерес".

Як повідомляв Знай.uа, інавгурація Зеленського: Рада знову відкладає строки, названі нові причини.

Знай.uа писав, інавгурація Зеленського: Разумков назвав остаточну дату.