В Національному антикорупційному бюро заявили, що їхня гаряча лінія може не витримати кількості дзвінків після недавнього відеозвернення президента Володимира Зеленського. Про це повідомляється на сайті РГК НАБУ.

" Через хибну інформацію про повноваження Бюро, гаряча лінія НАБУ буде перевантажена дзвінками щодо порушень, які не є підслідними органу. Такі дії очільника держави можуть призвести до дестабілізації роботи Бюро та викликати шквал негативу населення у зв’язку з тим, що більшість громадян не є спеціалістами у Кримінальному процесуальному кодексі України і цілком довіряють словам Президента. А отже, громадяни вимагатимуть від органу розслідування справ, які йому не підслідні", - йдеться в повідомленні.

Також в бюро закликали Зеленського "розтлумачити сферу відповідальності НАБУ та вказати, що з приводу корупційних злочинів, які не входять до їх компетенції, треба звертатися до Нацполіції, ДБР та СБУ".

Нагадаємо, що Зеленський записав відеозвернення, в якому закликав українців звертатися на гарячу лінію НАБУ.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Разумков підписав закон про імпічмент президента.

Також портал Знай.uа писав, що українці висунули Зеленському ряд вимог.