На території Донбасу побував секретар РНБО Олександр Данилюк. Він ознайомився зі станом справ, зокрема, з ходом будівництва мосту у Станиці Луганській та обговорив підготовку ЗСУ до зими.

Про це повідомила прес-служба РНБО.

Секретар національної безпеки та оборони Олександр Данилюк у Станиці Луганській перевірив роботу по відновлення мосту і роботою контрольно-пропускного пункту в'їзду/виїзду. Про це Данилюк також поговорив з керівником райдержадміністрації Юрієм Золкіним.

"Щодня понад 10 тисяч осіб переходять цей міст, ризикуючи власним здоров'ям і життям. Відновлення мосту має відбутися в найкоротші терміни", – підкреслив секретар РНБО

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також секретар РНБО України відвідав Золоте. Зазначимо, що 31 липня на засіданні Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі сторони домовилися про початок розмінування прилеглих до мосту в Станиці Луганській територій з 1 серпня. 24 серпня українська сторона почала демонтаж фортифікаційних споруд біля зруйнованого моста через Сіверський Донець.

Нагадаємо, працюють під прикриттям: у Міноборони терміново попередили про секретне лігво бойовиків, чого треба остерігатися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", терористи Путіна нахабно атакували ЗСУ, незважаючи на угоду: без втрат не обійшлося.

Також "Знай.ua" писав, що Данилюк різко відреагував на звільнення Цемаха: "Це тварюка".