Україна не може розвиватися під звуки вибухів та пострілів, адже основа існування нормальної держави - відчуття безпеки її громадян.

Таку заяву зробив український президент Володимир Зеленський під час виступу в межах діалогу лідерів на Саміті ООН з питань Цілей сталого розвитку, який відбувався в межах 74-ї Генасамблеї ООН, передає Telegram-канал "Команда Зеленського".

Володимир Зеленський в ООН

За його словами, усі зусилля наразі спрямовані на досягнення Цілей сталого розвитку, проте тотальний спротив змінам усередині країни та війна на Донбасі перешкоджають цьому процесу.

"Жодна держава не досягне сталого розвитку без миру та відчуття безпеки. Сталий розвиток неможливий під звуки пострілів і вибухів, неможливий там, де панують агресивні геополітичні стратегії, що аплодують вторгненню до інших держав і порушенню прав і свобод людини". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Володимир Зеленський в ООН

Президент підкреслив, що через окупацію Криму та частини Донбасу країна залишилась без важливих промислових об'єктів, крім того, зруйновано інфраструктуру. Та найважливіше, за словам Зеленського - втрата 13 тисяч громадян, кожен із яких міг би зробити свій внесок у розвиток не лише нашої держави, а й усього світу.

Виступ Президента України Володимира Зеленського у рамках Саміту ООН з Цілей сталого розвитку. 24.09.2019

Виступ Президента України Володимира Зеленського у рамках Саміту ООН з Цілей сталого розвитку.

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 25 september 2019

Нагадаємо, раніше Зеленський обговорить з Трампом питання українсько-американської взаємодії

Як повідомляв портал "Знай.ua", відбулася перша зустріч Президента України з діаспорою у США

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський обговорив з Меркель "Нормандський формат"