Перша леді України, дружина президента Володимира Зеленського взяла участь у щорічному обіді Fashion 4 Development на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН.

Про це Олена Зеленськаі розповілана своїй сторінці в Instagram. Перша леді України приєдналася до вшанування представників індустрії моди за їхній за їхній внесок в гуманітарну роботу.

"Мала нагоду взяти участь у щорічному обіді перших леді Fashion 4 Development на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН і приєднатися до вшанування представників індустрії моди за їхній внесок у досягнення глобальних Цілей сталого розвитку", — написала Олена Зеленська.

Перша леді України висловила свою повагу та передала щирі привітання номінантам.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що щорічний обід Fashion 4 Development проводять під час тижня Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку, щоб відзначити співпрацю між дипломатією та модою.

В рамках цього заходу перші леді країн-членів ООН разом з послами та високоповажними особами з усього світу збираються, щоб вшанувати номінантів на нагороди так званих "агентів змін", за їхню гуманітарну роботу.

Фото Олени Зеленської отримали купу лайків, її стильний образ сподобався українцям. Вони вважають, що наша перша леді затьмарила навіть Меланію Трамп.

Нагадаємо, Олена Зеленська вразила новим стилем у США: витончено і нічого зайвого.
Для поїздки в США на Генасамблею ООН перша леді обрала костюм бежевого кольору, який доповнила витонченою хусткою. Опублікована в мережі фотографія викликала шквал емоцій та позитивних коментарів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Зеленська зворушила українців ніжним фото з президентом

Також Знай.ua писав, перша леді України Олена Зеленська справила фурор в США