Перша леді України Олена Зеленська ще до недавнього часу була зовсім непублічною особистістю, а коли її чоловік став президентом, все різко змінилося. Просто у день інавгурації Володимира Зеленського в Instagram з'явилася публічна сторінка першої леді України. На цій сторінці час від часу з'являються спільні фото Олени та Володимира з офіційних заходів та світських виходів.

Цього разу перша леді показала у мережі трепетне фото з президентом, на якому вони сходять по трапу літака. Президент з дружиною прилетіли до США, де зараз проходить 74-а сесія Генасамблеї ООН. Як видно, пара тримається за ручку, обидва посміхаються і майже торкаються обличчями. На Олені елегантний бежевий костюм і чорна футболка, а на шиї мила хустина. У підписі до фото перша леді написала: "Прибули з робочим візитом у Сполучені Штати Америки. Попереду – три дуже насичені дні і виступ Володимира на 74-й сесії Генасамблеї ООН".

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.