Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають українською Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Цього разу Оля вирішила привітати українців з інавгурацією новообраного президента Володимира Зеленського і показала з ним кумедне фото.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує разом із Зеленським. Очевидно, це кадр з фільму студії Квартал 95 "Я, Ти, Він, Вона", в якому Полякова знялася в ролі сексуальної пацієнтки пластичного хірурга. У підписі до фотографії артистка зворушливо привітала Україну з новим президентом.

"Вітаю всю Україну з Новим Президентом @zelenskiy_official! Цей шлях буде не простий, але знайте, одне тендітне, але міцне плече, завжди готове вас підтримати! З надією дивимося у майбутнє!" - написала Оля. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. І якщо одні в захваті від такого зворушливого поздоровлення, то деякі прийнялися хейтити Олю та її публікацію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.