Олена Зеленська – дружина президента Володимира Зеленського, вельми непублічна особа, але так було тільки до обрання її чоловіка президентом країни. В день інавгурації в Instagram з'явилася публічна сторінка першою леді, на якій час від часу з'являються її фото і знімки з чоловіком з офіційних заходів, а ще у своєму акаунті Олена вітає українців зі святами.

В цей раз Олена Зеленська показала на своїй сторінці свій з чоловіком візит в США. І перед тим як відвідати сесію Генасамблеї ООН, президент з дружиною вирушили в Український інститут Америки, де зустрілися з українською діаспорою. Як видно, на захід Олена Зеленська прийшла в чорній спідниці-міді і рожевому піджаку оригінального крою. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий макіяж. Українці у захваті від своєї першої леді і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.