Старша донька Володимира Зеленського Олександра навчається в 9-му класі Новопечерської школи в Києві. Нещодавно в мережу потрапили ексклюзивні фото 15-річної доньки українського президента.

Шкільні фотографії доньки президента Олександри Зеленської були виявлені в соцмережах. Про це повідомляє видання Politeka.

Олександра Зеленська

На знімках Олександра виглядає звичайним підлітком, що зовсім не зважає на високе положення свого батька. Донька президента бере активну участь у шкільних заходах та отримує хороші оцінки зі шкільних предметів.

За словами самої Саші, найбільше їй подобається українська та англійська мови, а також інформатика. Дівчині добре вдається малювання – у майбутньому вона планує зайнятися діяльністю саме в творчій сфері.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Олександра Зеленська

Також відомо, що донька Володимира Зеленського активно займається співом, тенісом і тайським боксом. Олександра розповіла, що її середня оцінка – 9 балів.

Серед знімків Саші є декілька фотографій зі шкільних заходів. Наприклад, на День святого Валентина школярка постала в образі ангелика-листоноші.

Олександра Зеленська

Увага преси та суспільства зараз прикута не лише до дітей Володимира Зеленського, а й до його батьків, яким останнім часом доводиться терпіти наплив поліції і рятувальників у їх будинку.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська вразила новим стилем у США

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський виступив на сесії Генеральної Асамблеї ООН

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський обговорив з Меркель "Нормандський формат"