Президент Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував зустріч українського президента з президентом США. Він вважає, що їх перша зустріч пройшла добре, і президенти сподобалися один одному.

Про це Лукашенко заявив на зустрічі з представниками українських ЗМІ, передає Белта.

Він розповів, що знайомство президента України і США пройшло досить добре. Лідери держав сподобалися один одному. Сама зустріч пройшла в ненав'язливій обстановці і виглядала з боку красиво і розумно.


Лукашенко розповів, що він як старий політик багато разів був присутній на подібних зустрічах, і може з упевненістю заявити, що це знайомство президентів пройшло добре.

"Зустріч Володимира Зеленського з Дональдом Трампом так, як я її бачив, пристойно, розумно, красиво. Все було красиво", - зазначив президент Білорусі.

Нагадаємо, що Садовий вибрав праву руку: що відомо про Любомира Зубача

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що Знай з'ясував, хто закриває рот Андрію Богдану

Портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський призначив главу Офісу Президента Андрія Богдана головою комісії державних нагород та геральдики.