Президент США Дональд Трамп потрапив у гучний скандал після розмови із Володимиром Зеленським. Лідер Америки звинуватив членів Демократичної партії США у тиску на українського президента.

Про це Трамп заявив в ході прес-конференції на полях 74-ої Генасамблеї ООН в Нью-Йорку.

"Я вимагаю транспарентності від демократів, які відвідували Україну і намагалися змусити нового президента зробити ті речі, які вони хотіли", – сказав він.

Американський лідер стверджує, що демократи "погрожували" Зеленському.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Вони звинуватили мене в цьому, але я цього не робив", – додав він.

Президент США знову порівняв ситуацію з "полюванням на відьом" та заявив, що Демократична партія підлаштувала усе це, тому що у них немає шансу перемогти на президентських виборах Америки, які відбудуться вже у 2020 році. Трамп також висловив сподівання "транспарентності" і від колишнього віце-президента Джо Байдена, нагадавши про те, що сам був досить прозорий в тому, що стосувалося його липневої телефонної розмови із Зеленським.

Нещодавно президент США Дональд Трамп переконував, що не висував жодних незаконних вимог до української влади під час телефонної розмови з резидентом Володимиром Зеленським. Відповідний допис лідер США опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

Нагадаємо, жарт Зеленського про імпічмент розсмішив Трампа: "Краще по телевізору".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський висловився про стенограму розмови з Трампом: "Не повинні....".

Також Знай.ua писав, Зеленський у США дав переконливу відсіч пропагандистам: "Так не охороняють ні Путіна, ні Трампа".