У Нью-Йорку, США, пройшла зустріч президента України Володимира Зеленського та президента США Дональда Трампа. Як відомо, 24 вересня Зеленський вже відвідав Білий дім в рамках свого офіційного візиту в США.

Офіційна зустріч Володимира Зеленського і Дональда Трампа відбулася в готелі "Інтерконтиненталь" і тривала близько 45 хвилин.

Зустріч проходила в теплій атмосфері, лідери обох країн обмінялися жартами.

Так, на початку зустрічі Трамп пожартував у бік Зеленського, зазначивши, що завдяки українському лідеру він став ще більш знаменитим.

"Велике спасибі всім! Ми зустрілися з президентом України. І він зробив мене ще більш знаменитим", - дотепно зазначив Трамп.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Президент України не залишився у боргу і розвеселив Трампа своїм жартом про імпічмент.

Володимир Зеленський зазначив, що краще, коли розмову транслюють по телебаченню, ніж по телефону.

Так Зеленський відреагував на скандал, який розгорівся через телефонну розмову його з Трампом. Як відомо, саме ця бесіда Трампа з Зеленським стала причиною для початку процедури імпічменту американського президента.

Зеленський також сказав, що їхня резонансна "секретна" розмова була "нормальною".

Нагадаємо, у середу, 25 вересня, президент України Володимир Зеленський зустрівся з американським президетом Дональдом Трампом.

Зеленський опублікував перші фото з довгоочікуваної зустрічі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Білий дім оприлюднив стенограму розмови президента США з Зеленським

Також Знай.ua писав, в руках Зеленського опинився ключ до того, хто стане новим президентом США