Президент України Володимир Зеленський, який на даний момент перебуває з офіційним візитом в США, показав перше фото з довгоочікуваної зустрічі з американським президетом Дональдом Трампом. Знімок, на якому лідери країн позують у компанії перших леді Олени та Меланії, Зеленський опублікував у своєму акаунті в Twitter.

Варто відзначити, що Зеленський прилетів в США 23 вересня і вже встиг виступити на Генасамблеї ООН, зустрітися з генсеком НАТО, прем'єром Італії, президентом Казахстану, канцлером Німеччини, главою МЗС РФ і іншими.

Нагадаємо, адміністрація президента США Дональда Трампа оприлюднила стенограму його розмови з президентом України Володимиром Зеленським.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук зробив гучну заяву про перезавантаження української влади.

Також Знай.ua писав, Дональд Трамп організував прийом для глав держав, які беруть участь у цьому засіданні, де Зеленський зустрівся з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим.