Не так давно президент України Володимир Зеленський зустрівся з бізнесменом Ігорем Коломойським. Однак, про що вони говорили в офісі президента і досі достеменно не відомо, адже в Зеленського відмовився надати стенограму і протокол даної зустрічі, йдеться на сайті “Радіо Свободи”.

Відзначимо, що 10 вересня цього року Володимир Зеленський зустрівся з олігархом Коломойським та іншими впливовими людьми. Зокрема, в офісі Зеленського були присутні: прем'єр Олексій Гончарук, міністр енергетики Олексій Оржель, перший помічник президента Сергій Шефір, глава ОПУ Андрій Богдан, виконавчий директор Нафтогазу Юрій Вітренко, глава парламентського комітету з питань енергетики Андрій Герус і член наглядової ради Нафтогазу Юлія Кузнєцов.

Ігор Коломойський

Щоправда, про що вони там говорили достеменно не відомо, бо інформацію про цю зустріч в ОПУ так і не надали. Пояснили це тим, що нібито ніяких записів не велося. Про те наголошують, що на під час зустріч обговорювалися енергетичні питання, в тому числі й зниження тарифів на комунальні послуги.

Нагадаємо, жарт Зеленського про імпічмент розсмішив Трампа: "Краще по телевізору".

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський висловився про стенограму розмови з Трампом: "Не повинні....".

Також Знай.ua писав, Зеленський у США дав переконливу відсіч пропагандистам: "Так не охороняють ні Путіна, ні Трампа".