Український президент Володимир Зеленський у Нью-Йорку провів зустріч з представниками рейтингових агентств та бондхолдерами.

Відповідна інформація з'явилась в Telegram-каналі "Команда Зеленського".

Зеленський зазначив, що верховенство права, підтримка макроекономічної стабільності та стале економічне зростання України можливе завдяки співпраці з Міжнародним валютним фондом.

Володимир Зеленський

Президент наголосив, що за останні тижні перебування в Україні, місія МВФ продемонструвала підтримку практично усіх ініціатив української влади.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ми розробили десятки законопроєктів, спрямованих на поліпшення інвестиційного клімату. Зокрема, йдеться про реформи правоохоронної та судової систем і зняття обмежень на рух капіталу. Також у першому читанні ухвалено законопроєкт про концесії". Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Крім того, він нагадав, що 5 вересня в Україні запрацював Вищий антикорупційний суд, а державне майно невдовзі буде приватизоване.

Нагадаємо, жарт Зеленського про імпічмент розсмішив Трампа: "Краще по телевізору".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський висловився про стенограму розмови з Трампом: "Не повинні....".

Також Знай.ua писав, Зеленський у США дав переконливу відсіч пропагандистам: "Так не охороняють ні Путіна, ні Трампа".