Колишній міністр закордонних справ за президенства Петра Порошенка Павло Клімкін заявив, що забувати про окупований Крим – це злочин. Екс-міністр вважає, що ні в якому разі не можна йти на поступки Росії щодо Криму. Про це Клімкін заявив в ефірі програми "Право на владу".

За його словами, питання щодо Криму не можна забувати чи відсовувати його на другий план після Донбасу. Не можна розмежовувати ці два ключових питання – Донбас і Крим, підкреслив Клімкін

“Я проти того, аби розділяти питання Криму та Донбасу… Проблема в тому, аби не відсунути його та забути про нього - ідемо по Донбасі, а Крим до побачення. Я з Росією багато чого обговорював… але Крим забувати ми не можемо, я вважаю – це злочин”, - зазначив ексмінстр закордонних справ.

Павло Клімкін

Також Клімкін заявив, що ні в якому разі не можна робити ніяких поступок Росії щодо Криму.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

“Ми не можемо робити жодних поступок стосовно Криму. Ані стосовно санкцій, ані захисту людей шляхом того, щоб затягнути туди міжнародні гуманітарні організації. Для Росії питання Криму все одно буде представлятися тим, що Крим – це частина Росії. ” – заявив Клімкін.

Нагадаємо, Зеленський ловитиме Трампа на виході? Українського президента нема у списку ООН.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський виступив на сесії Генасамблеї ООН: президент назвав головну мету України.

Також Знай.ua писав, Зеленський у США дав переконливу відсіч пропагандистам: "Так не охороняють ні Путіна, ні Трампа".