Як стало відомо, 23 вересня експрезидента України Петра Порошенка, допитало НАБУ по справі про корупцію в "Центренерго", про це передає Telgeram-канал Шептун.

Цю інформацію оприлюднив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький під час радіо-ефіру "Новое время".

Холодницький прокоментував допит Порошенка: "Ми ж з цього не робимо сенсацію. Прийшов на допит. Допитали в НАБУ. Абсолютно нормально проходила юридична розмова і робота. Без піару і публікацій публічно повісток".

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє Telegram-канал Шептун, допитували його у справі корупції "Центренерго". Інші деталі поки що не уточнювалися.

Нагадаємо, раніше Червакову вимагають на допит в ГБР: які питання виникли до соратниці Порошенко.

Також Знай.uа писав про ставлення до Зеленського та улюблені цукерки: Порошенко відверто поговорив з Соколовою - "Це не сповідь".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що формула краще, ніж ручне визначення ціни, – Порошенко оцінив "Роттердам+".