Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter короткий відеоролик, в якому звинувачує свого ймовірного конкурента на виборах 2020 американського демократа Джо Байдена в тиску на Україну в інтересах його сина Хантера.

"Джо Байден обіцяв Україні мільярд доларів, якщо вони звільнять прокурора, який розслідував діяльність компанії його сина", – заявляє диктор.

Потім в ролику передають слова самого Байдена.

"Якщо прокурор не буде звільнений, ви не отримаєте. І... він був звільнений", - процитували колишнього віце-президента.

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

"Але коли президент Трамп попросив Україну розслідувати корупцію, демократи хочуть відправити його у відставку через процедуру імпічменту. І їх медійні шавки вдалися до брехні. Вони програли вибори, і тепер вони хочуть виграти ці вибори. Не дай їм!", – каже диктор.

Дане відео передує текст самого Дональда Трампа

"Я висушую болото", - підписав президент США.

Також слід зазначити, що на цьому відеоролику мигцем показали експрезидента України Петра Порошенка та чинного президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що Дональд Трамп заявив, що вважає розмову з президентом України Володимиром Зеленським "ідеальним".

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі опублікували переклад тексту гучного доносу на Трампа.

Також портал Знай.ua писав, що РФ доклала руку до скандалу навколо телефонної розмови Володимира Зеленського та Трампа.