Стало відомо, що у п'ятницю, 27 вересня, в мережі порівняли першу українську леді, дружину президента Володимира Зеленського Олену Зеленську з справжньою голлівудською зіркою. Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook блогер Михайло Шнайдер.

Так, в мережі опублікували фотографію Олени Зеленської, на якій вона зображена в строгому синьому костюмі. До того ж, її красу порівняли із зовнішністю голлівудської кінозірки.

"Це не голлівудська Кінозірка. Це наша Олена Зеленська. Елегантна, уточнена і Красива. Просто еталонна перша Леді", - підписав знімок Шнайдер.

Також у коментарях деякі користувачі мережі підтримали думку блогера.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"А навіщо нам голлівудські зірки, ось наша українка звичайна, проста , без всяких операцій, красуня", "Міс світу", "Дуже ефектна і красива жінка,що володіє прекрасним смаком", - прокоментували юзери.

Это не голливудская Кинозвезда. Это наша Елена Зеленская. Элегантная, уточненная и Красивая. Просто эталонная первая Леди.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 27 september 2019

Нагадаємо, що Олена Зеленська підтримала чоловіка своєю присутністю і теплими словами під час його виступу на 74-й сесії Генасамблеї ОНН.

Як повідомляв портал Знай.ua, батьки українського президента Володимира Зеленського стикаються з великими небезпеками із-за нової посади їх сина.

Також портал Знай.ua писав, що Олена Зеленська для спільного з чоловіком візиту до США на полях Генасамблеї ООН вибрала одяг українських дизайнерів.