Господаря Кремля Володимира Путіна в інтернет-мережі підняли на сміх через дивовижні висловлювання. Користувачі аж качаються від сміху. Путін бере приклад із Зеленського. Але навіть у цьому є дві великі різниці, як кажуть в Одесі. Бо Зеленський це робить професійно і намірено, а Путін випадково через свою недолугість.

Про це на своїй сторінці в Twitter повідомив російський журналіст і блогер Дмитро Смирнов.

"Пєсков про ставлення Путіна до куріння колег: Залишилися лічені одиниці лідерів, які курять. Путін завжди не вітає куріння, є прихильником здорового способу життя. Всі службовці та працівники, які забезпечують роботу президента - практично ніхто не курить", - написав Дмитро Смирнов.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Володимир Путін
Володимир Путін

Користувачі регочуть від сміху і активно коментують допис журналіста, і побоюються, що якби Путін був веганом, то всім росіянам би довелось теж не вживати м’яса..

"Сергей Лавров бросил, что-ли?", "Колеги не курят - только лижут", " Это хорошо, что он не веган. То вообще бы...", " Президент не курит, вся страна должна бросить курить?", " Курение – это личное дело каждого, никак не касающееся политики, почему Владимир Путин снова лезет в личные дела других", - пишуть у коментарях користувачі.

Як повідомлялося раніше, в інтернет-мережі підняли на сміх президента Росії Володимира Путіна, який одягнув задовгі штани і виглядав у них, як коник-стрибунець.

Нагадаємо, Саакашвілі розкрив Зеленському слабке місце Путіна: "Ласкаво просимо до клубу".

Як повідомляв Знай.ua нікчемний пам'ятник Захарченку у "ДНР" насмішив мережу: "Спотворюватиме нещасне місто".

Знай.ua писав, Путіна жорстко підставив його ж "нахлібник".