Академік Борис Патон, Президент Національної академії наук України, написав прохання до Володимира Зеленського, президента України. Він попросив сформувати робочу групу з підготовки невідкладних заходів з оцінки реального технічного стану і порятунку моста імені Є. О. Патона, Київ.

Лист до Зеленського Борис Патон написав 24 липня 2019 року.

Академік зазивав Зеленського звернути увагу на мости Києва через Дніпро - більшість з них знаходяться в даний момент в аварійному стані. Борис Патон намагався вести переговори з керівництвом Київської міськдержадміністрації, але результатів це не принесло.

Міст ім. Є. О. Патона - це одна з найбільших значущих інженерних споруд ХХ століття, яка є об'єктом культурної спадщини. Академік просить, щоб Київ зайнявся реконструкцією мосту. В іншому випадку, Київ може очікувати неминучий транспортний колапс.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Для того, щоб врятувати міст ім. Є. О. Патона, необхідно вже зараз створювати робочу групу, яка займеться його реконструкцією - саме про це просив академік Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше слідом за Волкером з Конгресу полетять інші чиновники: скандал з Трампом і Зеленським набирає обертів.

Також Знай.uа писав, що у президента повідомили, чого слід очікувати жителям Донбасу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Порошенко "провів" Волкера після відставки і заговорив про наступника: "Непросто буде перевершити".