Стало відомо, що в неділю, 29 вересня, на 74-му році життя в лікарні помер політик Юрій Мєшков.

Слід зазначити, що Мєшков був єдиним президентом кримського півострова з лютого 1994 по березень 1995-го року.

За словами його дочки Мар'яни, батько помер у підмосковній лікарні Красногорська. Туди кримський політик потрапив ще 16 вересня. Він лікувався після інсульту, який стався 1 вересня в курортному готелі в Туреччині, під час сварки щодо номера.

Слід також нагадати, що Мєшков був як першим, так і останнім президентом Криму, коли інститут президентства був скасований Верховною Радою. Також він був шаленим прихильником об'єднання кримського півострова з Російською Федерацією, а в 2011 році його вигнали з України. Після того, як Росія окупувала Крим він вирішив повернутися назад. У березні поточного року Мєшкова затримали нібито за те, що він був під впливом наркотичних засобів.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, що Дмитро Кулеба під час переговорів з представниками Євросоюзу та НАТО чітко дав зрозуміти, що не можна забувати про анексію Криму задля вирішення питання Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Криму українець потрапив у лапи головорізів Путіна.

Також портал Знай.ua писав, що Лукашенко під час конференції в Мінську проговорився, що Росія навряд чи поверне Крим для України.