Олексій Пушков, голова тимчасової комісії Ради Федерації з інформаційной політики та взаємодії із засобами масової інформації, написав у своєму Twitter провокаційний хамський пост, який відразу привернув до себе увагу ЗМІ.

Пушков заявив, що Україна не ризикне оприлюднити розшифровку телефонної розмови Володимира Зеленського, президента Україна, і Володимира Путіна, президента Росії, як передає портал "Хвиля".

Мова в пості йшла про те, що на сайті президента України запостили петицію №22/074716-еп під назвою "Переговори з Путіним", у якій українець вимагає опублікувати стенограму телефонної розмови між Путіним і Зеленським.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Її опублікували після того, як публічно стала доступна розшифровка розмови між Дональдом Трампом і Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, раніше Зеленський готується воскрешати Донбас, прем'єр України Гончарук розкрив карти: "Будуть переслідувати його".

Також Знай.uа писав, що Пальчевський прокоментував скандал навколо Зеленського та Трампа: "Не робіть з нас смітник".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що розмова Трампа і Зеленського образила Меркель, у Німеччині виступили із заявою: "Ми зробили все".