В інтерв'ю у Юрія Романенко, керівника політичних програм Українського інституту майбутнього, з'явилася досить цікава позиція від Сергія Гайдая, українського політтехнолога, фахівця з маркетингу і реклами, виборчих та політичних технологій.

Романенко питав у Гайдая, чи має місце в Україні "путінізація", яка все частіше стає предметом розмов. Є підозра, що нібито, Володимир Зеленський може повторити "імперський шлях" Володимира Путіна. Гайдай не згоден з тим, що Україна може повторити ту ситуацію, яка склалася в Росії, тому що в українців "зовсім інший менталітет". Гайдай нагадав інтерв'юеру про революції, що відбувалися в Україні, і що люди не будуть терпіти такого.

Гайдай також зазначив, що: "З'явився один тривожний дзвіночок — опозиції немає (зникла)...". Але, на думку Гайдая, це не особливо лякає. Хіба що складеться ситуація, в якій, як вважає Гайдай, через півроку-рік Зеленському доведеться шукати нових людей у свою команду, і цей крок буде для нього необхідним.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Гайдай додав, що приблизно до Новорічних свят українці "захочуть результатів", так як сподіваються на президента.

Нагадаємо, раніше Зеленський готується воскрешати Донбас, прем'єр України Гончарук розкрив карти: "Будуть переслідувати його".

Також Знай.uа писав, що Пальчевський прокоментував скандал навколо Зеленського та Трампа: "Не робіть з нас смітник".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що розмова Трампа і Зеленського образила Меркель, у Німеччині виступили із заявою: "Ми зробили все".