Минулого тижня Володимир Зеленський, президент України, відправився в США з офіційним візитом, де він виступив з промовою на Генеральній асамблеї ООН. Але найголовнішою подією стало те, що Зеленський зустрівся з Дональдом Трампом, президентом США. Нагадаємо, що візит Зеленського в США відбувся вже після гучного скандалу про розшифровану телефонну розмову між Зеленським і Трампом.

Під час переговорів обговорювали і справу про "газову" корупцію "Бурісми", підіймали питання Джо Байдена, який в даний момент є головним конкурентом Трампа на майбутніх президентських виборах.

Зараз є важливим нюанссом те, що оприлюднену розмову Трампа і Зеленського противники президента США намагаються використати проти нього, щоб підготувати йому імпічмент. Наслідки цього можуть наздогнати і Україну.

У підсумку, в соцмережах вирішили посміятися над ситуацією і зробили купу мемів: користувачам здалося забавним стурбований вираз обличчя Зеленського під час візиту до Трампа і приплели ще одну деталь.

Востаннє імпічмент отримав Білл Клінтон, 42-ий президент США. Клінтон був замішаний в сексуальному скандалі з Монікою Левінські, і в соцмережах вважають це смішним збігом обставин - Зеленського назвали Монікою Зеленски.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський готується вдруге їхати в США: що забув сказати президент Трампу.

Також Знай.uа писав про скандальну розмову Трампа і Зеленського: причетний і Путін, знайдені докази.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в мережі опублікували переклад тексту гучного доносу на Трампа: чи був тиск на Зеленського.