Відомий український бізнесмен, а з нещодавнього часу і політичний оглядач Андрій Пальчевський упевнений, що президенту України Володимиру Зеленському доносять не повну картину того, що в даний момент відбувається в державі.

Відомо, що з таким висловлюванням Пальчевський виступив в ефірі одного з українських телеканалів, пише портал "Політека".

"Я впевнений, що Зеленському погані речі взагалі ніхто не говорить. Я впевнений. А ви подивіться, як він себе веде. Він же починає розноси свої, які вже увійшли в історію України, тільки коли він безпосередньо контактує з усіма цими мерзотниками", – зазначив Пальчевський.

Бізнесмен упевнений, що президент знаходиться в свого роду інформаційної капсулі.

"А так, я впевнений, що президент вже давно в капсулі. І, як говорив Муссоліні, жартома: "Розповідайте мені тільки хороші новини, погані проб'ються самі". Так от, погані новини до Володимира Зеленського не пробиваються, я вам точно кажу. Особливо щодо минулого багатьох людей", – зазначив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Нагадаємо, головний охоронець ПриватБанку репостить про Зеленского огидні речі: "Нікому не потрібен".

Як повідомляв Знай.uа Порошенко обіцяє українцям три мільйони: вся справа у Гонтарєвій.

Знай.uа писав, Пальчевський назвав виклики, які стоять перед Зеленським: "Всі війни велися за землю".