З'явилася інформація, що проти колишнього Генпрокурора України Юрія Луценка Державне бюро розслідувань (ДБР) відкрило кримінальне провадження за фактом можливого зловживання владою або службовим становищем.

Про це стало відомо завдяки заяві прес-служби ДБР.

Юрій Луценко
Юрій Луценко

"На Луценка за заявою Арахамії (голова парламентської фракції “Слуга народу” - ред.) відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 364 ККУ (зловживання владою і службовим становищем — ред.)", - розповів виконуючий обов'язки начальника відділу роботи з громадськістю та ЗМІ ДБР Максим Білоусенко.

За даними Арахамії, Луценко, ймовірно, змовившись з народним депутатом України VIII скликання та іншими особами, зловживав службовим становищем шляхом сприяння незаконному гральному бізнесу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у Луценка пояснили “втечу” колишнього генпрокурора за кордон: "Давно планував".

Як повідомляв Знай.uа Саакашвілі заговорив про повернення в Грузію: "Одного разу я перетнув кордон".

Знай.uа писав, "Луценко втік з України": Лещенко розкрив деталі.