Влад Росс, відомий астролог, розповів, що вже в наступному році війна на Донбасі може завершитися, як і обіцяв Володимир Зеленський.

Росс стверджує, що Зеленський - це саме та людина, під час правління якої війна може підійти до кінця. Його політика докорінно відрізняється від політики Порошенко. Приміром, СБУ успішно затримала російське судно, яке брало участь в тому, щоб захопити українських моряків та кораблі у минулому році. Ще приклад - повернення військовополонених з Росії додому в Україну, повідомляє портал Politeka.

Росс зазначає, що позитивні зрушення будуть відбуватися і далі. Астролог також акцентував увагу на тому, що в даний момент перестрілок на Донбасі стало значно менше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Все йде до того, що збудеться мій давній прогноз про те, що вже в 2020 році перестануть стріляти. Залишається сподіватися, що це відбудеться з першого календарного дня 2020 року. Тому що мій колишній прогноз говорив про те, що, швидше за все, вогонь припиниться в середині наступного року", - говорить Росс.

На думку Росса, саме 2020 стане тим роком, коли в Україні запанує мир, адже Юпітер і Сатурн увійдуть в зодіакальний знак Водолія.

Нагадаємо, раніше експомічник Путіна порадив Україні "поховати формулу Штайнмайера і Мінський протокол": подробиці.

Також Знай.uа писав, що соратник Путіна розповів про плани президента РФ на Україну: "Бомба уповільненої дії".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "зелених чоловічків" Путіна засікли ще в одній країні: що задумали в Кремлі.