В соціальних мережах з'явилося фото документа, який підписали учасники Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі. Відомо, що засідання відбулося 1 жовтня в Мінську.

Так, зокрема, це лист на ім'я посередника на переговорах з врегулювання ситуації на Донбасі від ОБСЄ Мартіна Сайдика. У документі учасники дали згоду на імплементацію "формули Штайнмайєра".

Документ показав на своїй сторінці в мережі Facebook Валерій Калниш.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Цей лист підписано представником України в ТКГ Леонідом Кучмою. Так аналогічні документи довелося підписати і представникам терористів "ДНР" і "ЛНР", а також представник Росії Борис Гризлов і сам посередник від ОБСЄ.

"Власне, про це і говорив Сайдик, коли повідомляв на прес-конференції про якісь листи. Тобто, кожна із сторін в ТКГ надіслала свій, узгоджений з усіма сторонами текст на ім'я Сайдика, при цьому немає підписів усіх учасників під одним документом", – пояснив Калниш.

Нагадаємо, Зеленський погодив текст "формули Штайнмайєра": у чому суть і що це означає для України.

Як повідомляв Знай.uа екс-секретар Данилюк розкрив причину відставки: "Мені просто не цікаві...".

Знай.uа писав, астролог назвав дату, коли Зеленський зможе завершити війну на Донбасі.