Нардеп від фракції “Європейська солідарність” Олексій Гончаренко заснув просто у залі Верхвоної Ради, продемонструвавши, як йому там цікаво.

Такий інцидент не міг залишитися поза увагою журналістів і вони його звичайно ж успішно зафіксували — відео з депутатом, який солодко дрімає у залі Ради записали і орилюднили репортери каналу “Наш”.

У середу, 2 жовтня, журналісти у Верховній Раді звернули увагу на народного депутата Олексія Гончаренко, який задрімав просто під час засідання. Вони зафільмували солодкий сон нардепа та те, як Гончарука не стали бутити соратники по партії, оберігаючи сон нардепа.

На відео видно, як до сплячого Гончарука підійшов спів-голова парламентської фракції “Європейська солідарність” Артур Герасимов, та побачивши, що його колега солодко дрімає, вирішив не будити народного обранця своїми запитаннями.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оприлюднене на youtube відео активно коментують в мережі.

“Він не спить,він увійшов в транс“;

“А зарплату одержує стабільно.ЗА ЩО?????”;

“Воно стомилось”;

“Нехай краще спить, ніж рот свій відкриває”;

“Ірко, розбуди його...”

“Коли мовчить, такий розумний...” , - коментують користувачі.

Нагадаємо, Олексій Гончаренко із сарказмом заявив, що вже підготував законопроект для перетворення Ради на "повний Квартал 95".

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальний Гончаренко "споює" одеситів.

Також Знай.ua писав, Гончаренко влаштував істерику в ефірі 1+1.