Нардеп від партії п’ятого президента Петра Порошенка Олексій Гончаренко не хоче скорочення кількості депутатів, пише Рoliteka.

Вчора, 3 вересня, на засіданні парламенту Гончаренко обурено виступив проти пропозиції президентської партії "Слуга народу" про скорочення нардепів.

Представник "Європейської солідарності" запропонував зробити 95 депутатів. Таким чином він вказав на "Квартал 95" керівником якого був Володимир Зеленський до президентства. Гоначаренко із сарказмом заявив, що вже підготував законопроект і закликав приєднатися всіх, щоб зробити "повний Квартал 95".

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Приклад дешевого популізму. Тільки червона кнопка, тільки проти", – висловився Гончаренко щодо скорочення кількості нардепів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Так, користувач Жан П у Twitter розніс вщент фракцію "Слуга народу", назвавши людину Порошенка єдиним професіоналом.

"Обурений, що фракція Слуги народу серед усіх цих перукарів, фотографів та інших вчителів молодших класів не змогла провести в Раду хоча б одного клоуна-пидо*аса, і все доводиться витягати члену команди професіоналів Олексію Гончаренко", - зазначив автор.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Олексій Гончаренко
Олексій Гончаренко

Користувачі мережі негативно відреагували на таку заяву Гончаренка: "У нього навіть голос змінився. Бобик явно отримав премію і люто її відпрацював!", "Ляшка викинули так другий клоун залишився, давно не били ряшку цьому порошенковскому дармоїду, Порошенко напевно платить добре за кожний паскудний виступ", "Таких треба ізолювати від суспільства! Чим скоріше тим краще!", "Намордник і на ланцюг…", "Справжній КЛОУН!".

Як відомо, у Верховній Раді з’явився новий Ляшко в особі Олексія Гончаренка.

"Все, що треба знати про ставлення Зеленського до Льоші Гончаренка – на цьому фото. Наш з вами новий Ляшко в Раді, вже очевидно", – йдеться в повідомленні відомого телеграм-каналу.

Нагадаємо, Романенко підказав Зеленському, як повторити успіх Туреччини в Україні: автобани, аеропорти, плотини - і це тільки початок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко "наїхав" на Зеленського через велосипед: "Все зіпсував..."