Народний депутат від Слуги народу і відомий ресторатор Микола Тищенко, очевидно, не до кінця розуміє, що означає формула Штайнмайєра. На прохання журналістки прокоментувати формулу, нардеп пустився берега і почав розмірковувати про надувних жінок і насоси. Відео про це з’явилось у facebook.

Тищенко про «формулу Штайнмаєра»

🤷🏼‍♀️«Насос» та «надувна лялька» — журналісти запитали депутата «Слуги народу» Миколу Тищенка про «формулу Штайнмаєра», але відповідь не зрозуміли. Може ви зрозумієте?

Geplaatst door hromadske.ua op Woensdag 2 oktober 2019

Дивовижний діалог стався між нардепом Тищенко і журналісткою. Спочатку слуга народу порівняв Україну з насосом і згадав недолугих попередників, які залишили Україну в неробочому стані. А потім заговорив про найгарячіше питання, яке наразі турбує всіх небайдужих українців - "формулу Штайнмайєра".

"Я порівнюю сьогодні Україну, яку нам побудували наші попередники, з насосом. Де, куди не візьмеш, що не береш, все щось не працює", - обурився нардеп.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тищенко з дружиною
Тищенко з дружиною

На пряме запитання "Ви особисто знаєте, що передбачає формула Штайнмайера?" Тищенко відповів так:

"Так, це розведення. Найголовніше, що потрібно зрозуміти, тільки під наглядом ОБСЄ і тільки за законами України. Все, крапка. Ви берете, наприклад, іграшку, ляльку берете, от берете ляльку. Наприклад, надувну ляльку ви берете. Ви знаєте, як з нею впоратися? Ні! Ось ляльку ви берете. І ось, щоб знати як ... Або, не знаю, машину ... Купуєте машину. Ви знаєте, як з нею? Ось, щоб впоратися з цим завданням, вам потрібна інструкція", - зазначив Тищенко.

Нагадаємо, простий питання про "Іловайський котел" поставив Тищенко в глухий кут.

Як повідомляв Знай. ua, Тищенко з "Слуги народу" взяв в помічниці красуню-блондинку.

Також Знай. ua писав, що Тищенка з "Слуги народу" посварився з журналісткою в Раді.