У Верховній Раді IX скликання дуже багато молодих і красивих депутаток. У пленарний тиждень під куполом у чоловіків просто розбігаються очі від яскравих нарядів і лукавих посмішок їхніх колег. Знай.ua вирішив скласти свій список найсексуальніших депутаток нинішнього скликання, так само ми дамо ще кілька титулів тим, хто не потрапить до основного топу.

Ми спеціально не стали робити рейтинг, тому що все ж таки у всіх смаки різні і говорити, хто найсексуальніший, а хто менше ми не маємо права. Тому призових місць у нас не буде, ми розташуємо красунь в алфавітному порядку.

Ірина Аллахвердієва

Вона привернула до себе увагу преси з самого початку, як тільки з'явилася в новому парламенті. 41-річна депутатка любить яскраві вбрання і дорогі бренди. Дивно, але при цьому вона не любить, коли її фотографують, тому дуже рідко виходить у кулуари до журналістів і фотографів.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Оксана Гринчук

40-річна депутатка поки не часто з'являється на екранах, вважаючи за краще в стінах Верховної Ради зводити чоловіків з розуму своїми формами і нарядами. Перед парламентом вона працювала менеджером готельного бізнесу. Можна сказати, що все її досягнення на політичній арені ще попереду.

Юлія Гришина

Ще одна депутатка, яка любить яскраво одягатися. Їй 41 рік і треба сказати за цей час вона вже встигла чималого домогтися. Вона є доктором юридичних наук, професором, а також суддею постійно діючого Третейського суду. У Раді збирається займатися питаннями освіти і науки. І, судячи з усього, любить жовтий колір.

Олена Мошенець

У минулому працювала журналісткою, тепер же займається розробкою законопроектів. Колеги називають її дуже веселою і позитивною людиною. Їй 36 років, але інформації про дітей або заміжжя в відкритих джерелах немає. Тому її можна вважати однією з найзавидніших наречених.

Ольга Савченко

Наймолодша представниця нашої сексі-п'ятірки, їй 30 років. У Верховній Раді вона завжди в оточенні чоловіків, вони їй не дають проходу, але, здається, їй це подобається. У всякому разі, як вона розповіла кореспонденту Знай.ua, фото, де вона в колі чоловіків - одне з її улюблених.

За фахом вона юрист, також була довіреною особою кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського.

Також відзначимо, що саме Знай.ua став першим ресурсом, якому Савченко дала свій перший офіційний коментар. Інформації про те, що вона заміжня немає, тому це ще одна завидна наречена в нинішньому парламенті.

У нас залишилося ще кілька титулів, які слід було б роздати.

Найвелелюбніша

Звичайно ж, це звання отримує член партії «Слуга народу» Олена Кріворучкина за відверте зізнання, що вона хоче займатися любов'ю весь день і всю ніч.

Після того, як її бажання стали надбанням громадськості, вона майже не користується телефоном у сесійній залі. Але варто зазначити, що коли її бачиш - у неї завжди грає загадкова посмішка на обличчі, ймовірно, її бажання збулося.

Найскромніша

Цей титул ми віддали Лізі Ясько, яка в свої 28 років вже є головою української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи і заявила, що готова протистояти делегації РФ в цій організації самотужки.

У парламенті вона більше справляє враження дитини, яка заблукала, але варто їй заговорити і стає зрозуміло, що навчання в Оксфорді не пройшло даремно. Та й взагалі, як то кажуть - в тихому болоті ...

Найстильніша

Цей титул по праву вже кілька років носить лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

У свої 58 років вона дасть фору 30-річним жінкам в плані моди і стилю. Після того, як вона перестала носити свою традиційну заплетену косу, вона стала віддавати перевагу розпущеним волоссям. Це ще більше її робить жіночною, і треба сказати, не дивлячись на свій вік, чоловіки на неї ще поглядають.

Нагадаємо, озвучено головні теми зустрічі Зеленського з Трампом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленського проінструктували перед зустріччю з Трампом.

Також Знай.ua писав, держсекретар США Майк Помпео заявив, що Білий дім не має наміру публікувати стенограму розмови Зеленського з Трампом.