У середу, 2 жовтня в Білому домі американський президент Дональд Трамп зустрівся з лідером Фінляндії Саулі Нііністе.

Під час привітання Трамп поплескав по коліну Нііністе, тим самим викликавши бурхливу реакцію журналістів і людей у всьому світі, передає УНІАН.

Після репліки журналіста про те, що "Фінляндія - найщасливіша в світі країна", Трамп потягнувся долонею до Саулі Нііністе і ніжно поплескав його по коліні.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

На відео можна побачити, що несподіваний дотик президента США Нііністе не дуже сподобався і він жестом різко відштовхнув руку Трампа.

Нагадаємо, що президент Америки Дональд Трамп розлютився після того, як журналіст поставив йому питання про телефонну розмову з українським президентом Дональдом Трампом. Відео події з'явилося в Twitter.

Журналіст поставив запитання, яке стосувалося ділових зв'язків Хантера Байдена з Україною. Хантер є сином кандидата в президенти від Демократичної партії Джо Байдена.

Як повідомляв Знай. ua, Том Круз виявився засланим шпигуном від Трамп.

Також Знай. ua писав, що Трамп висунув оригінальні ідеї “порятунку” від мігрантів.