Незабаром в Україні пройдуть місцеві вибори. За крісло мера столиці країни поборються Віталій Кличко та відомий журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський, про що свідчать дані опитувань.

Політтехнолог Олексій Голобуцький високо оцінив шанси Пальчевського на те, аби стати мером Києва. Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Так, експерт навів дані соціологічного опитування, де рейтинг Пальчевського становить 24,2%. Це означає, що він на другому місці серед вподобань киян на цю посаду.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"А чому б і не Пальчевський, зрештою? По-перше, суспільний тренд поки не переламано жорстокою реальністю: народ хоче яскравих приємних харизматичних публічних діячів, довіряє їм і вважає найприйнятнішими для оновлення влади. І поки рейтинг Зеленського тримається на рівні понад 70%, навряд чи щось завадить скористатись панівним трендом іншому публічному діячеві "з телевізора", - йдеться в дописі Голобуцького.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Голобуцький також додав, що відсутність політичної партії в Андрія Пальчевського є його перевагою перед іншими кандидатами. На думку експерта, якщо ж суперники спробують дискредитувати Пальчевського, це може лише підняти його рейтинг.

"Я б розглядав стартові 24,2% А.Пальчевського як серйозну заявку", - резюмував експерт.

Суспільний тренд незмінний: в рейтингу вподобань киян щодо ймовірного наступного мера телеведучий Андрій Пальчевський...

Geplaatst door Alex Golobuckij op Dinsdag 1 oktober 2019

Нагадаємо, на Пальчевського чекає захоплююча битва за посаду мера столиці: "Підходить більше, ніж інші".

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Пальчевський розповів, що насправді думають українці про продаж землі.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський показав країну мрії: "Чому в Україні не можна так само".