Колишній депутат V-VIII скликань Верховної Ради Сергій Пашинський отримав повідомлення про підозру у заподіянні тілесних ушкоджень. Мається на увазі інцидент зі стріляниною в одному з сіл Київської області.

Подія за участю Сергія Пашинського трапилася в грудні 2016 року. Преса повідомляє про оголошення підозри колишньому нардепу.

ДБР оголосило підозру ексдепутату Пашинському

"Слідчі центрального апарату ДБР повідомили про підозру народного депутата України 5-8-го скликань в заподіянні громадянину тяжкого тілесного ушкодження", — йдеться у повідомленні ДБР без уточнення прізвища. Державне бюро розслідувань

Повідомляється, що під час конфлікту, який виник між Пашинським та потерпілим, ексдепутат дістав власну вогнепальну зброю - пістолет марки Glock 19 та вистрелив чоловіку у ліву ногу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В результаті громадянин отримав вогнепальний осколковий перелом стегневої кістки лівої ноги, який згідно з висновком судово-медичної експертизи вважається тяжким тілесним ушкодженням.

ДБР оголосило підозру ексдепутату Пашинському

У ДБР додали, що правопорушення кваліфіковане за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, раніше ДБР відкрило справу проти Юрія Луценка

Як повідомляв портал "Знай.ua", депутати висловилися з приводу закону, який дозволяє їх прослуховувати

Також "Знай.ua" писав, що Порошенко знову не прийшов на допит в ДБР