П’ятий президент України Петро Порошенко знову не прийшов на допит у Державне бюро розслідувань, який мав відбутися у четвер, 3 жовтня. Допит в Державне бюро розслідувань. Про це повідомили у прес-службі ДБР.

Президент України, Петро Порошенко
Президент України, Петро Порошенко

"Порошенко не з’явився сьогодні на допит", - коротко сказано в заяві ДБР.

ДБР оприлюднило графік допитів Порошенка
ДБР оприлюднило графік допитів Порошенка

В цей раз Порошенко хотіли допитати як свідка у кримінальному провадженні щодо можливої організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України з використанням підроблених документів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

П'ятий президент приходив у Державне бюро розслідувань 24 липня. Його викликали як свідка у справі про можливе ухиляння від сплати податків під час продажу заводу "Кузня на Рибальському". 12 серпня Порошенко також прийшов на допит як свідок у справі про можливе ухиляння від сплати податків під час купівлі-продажу "Прямого". Після цього він чотири рази не з'являвся на допит у відомство.

Марина Порошенко, перша леді України
Марина Порошенко, перша леді України

Розпочато Досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених: 1 ч. ст. 366 (службове підроблення), ч. 1 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше Богдан заявив, що в "Слузі народу" є божевільні, психічно хворі люди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відлуння епохи Порошенка дісталося до арештантів: за дверима Лук'янівського СІЗО кояться страшні речі.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський зізнався, які питання в майбутніх переговорах з Путіним вважає найскладнішими.