На Форумі регіонів, який проходив у Житомирі, підприємства України та Білорусі підписали важливих договорів, більш ніж на 500 мільйонів доларів. Про це повідомляє прес-служба Торгово-промислової палати.

Відзначається, що на форум зібралися понад 300 представників бізнесу, а також був присутній президент України Володимир Зеленський та глава Білорусі Олександр Лукашенко.

Як зауважується, Білорусь зайняла п'яте місце за обсягами взаємної торгівлі в першій половинці цього року серед всіх країн світу. Так, її обігнали тільки: Китай, Росія, Німеччина та Польща.

Глава ТПП України Геннадій Чижиков

"Для нас дуже важливо, щоб Україна і Білорусь налагодили тісну торгівельне співробітництво і відновили обсяги товарообігу. У планах на цей рік - цифра не менше 8 мільярдів доларів", - заявив глава торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Також і голова білоруської ТПП Володимир Улаховіч розповів, що Білорусь і Україна мають дуже потужний логістичний потенціал, а це означає, що саме в цьому напрямку є ще багато перспектив для співпраці.

Нагадаємо, на Пальчевського чекає захоплююча битва за посаду мера столиці: "Підходить більше, ніж інші".

Як повідомляв портал Знай.uа, генпрокурор Рябошапка готує жорстку "ревізію" в Одесі, "спалили людей": кому буде непереливки.

Також портал Знай.uа писав, що "Будуть покарання": новий генпрокурор Рябошапка зробив гучну заяву про "посадки" колишньої влади.