Нещодавно звільнений секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк заявив, що його заяву на звільнення навмисно ”злили”. А потрібно це було для того, аби президент Володимир Зеленський не мав шляхів для відступу. Про це стало відомо з інтерв’ю НВ.

Нагадаємо, що 27 вересня секретар РНБО Олександр Данилюк написав заяву про звільнення зі своєї посади. Сталося це саме тоді, коли президент перебував з офіційним візитом у США, тому розгляд заяви був перенесений на інший час.

Данилюк

Щоправда, до того часу, коли Зеленський все ж розглянув документ та підписав його, він був “злитий” в Інтернет. Як відзначив сам Данилюк, це старі ігри, які і досі грають в Офісі президента.

«Це старі апаратні ігри, які знову спрацювали. Я хотів би сказати “знімаю капелюха”, але це досить просто. Просто сприймаю це як те, що ще раз апаратні ігри показують, що вони спрацьовують”, – розповів Данилюк.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зі слів Данилюка, звільнення з посади – це його особиста ініціатива, адже він не хотів брати участь в так званих підкилимних іграх.

Нагадаємо, Зеленський терміново скликав голів фракцій через "формулу Штайнмайера".

Як повідомляв портал Знай.ua, США терміново скликають Конгрес через Україну.

Також Знай.uа писав, на Майдан вийшли супротивники "формули Штайнмайера".