Черговий скандал, до якого причетні “Слуги народу”, назріває у Верховній Раді. Так, народний депутат Андрій Задорожний, спільно зі своїм колегою читали під час за сідання книгу, де розкриваються секрети вічної молодості. Відповідний знімок із підтвердженням опублікував на своїй Facebook-сторінці Олександр Гончаров.

Фото - Олександр Гончаров

Як відзначається, сталося це четвертого жовтня, під час чергового засідання депутатів Верховної Ради України дев'ятого скликання. Замість того, аби слухати своїх колег, які виступали перед трибуною, народні депутати гортали книгу під назвою “Стародавній секрет джерела молодості”.

Фото - Олександр Гончаров

Відомо, що в книзі розповідається про ритуали та фізичні вправи, при дотриманні яких, можна зберегти молодість та зміцнити імунітет. Наразі депутати ніяк це не прокоментували.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, раніше Арахамія зі "Слуги народу" пояснив, що буде з "формулою Штайнмайєра".

Також Знай.uа писав, що глава "Слуги народу" Арахамія розповів про відставку: "щось наплутали".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Ми все робимо правильно": Верещук пояснила істерику Кремля через візит Зеленського до США.