Українська влада готова відновлювати залізничне сполучення з окупованими територіями Донбасу.

Цю інформацію українцям повідомив міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко в програмі "Свобода слова Савіка Шустера".

У ході бесіди глава МЗС висловився про міст в Станиці Луганській, який на час відкрили для громадян окупованих територій.

Вадим Пристайко

За словами Пристайка, через кілька місяців по мосту зможуть їздити автомобілі, а з часом з'являться нові шляхопроводи та перехідні пункти. Глава МЗС зазначив, що не виключено відновлення залізничного сполучення.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Можливо, з'явиться залізничне сполучення, щоб люди могли комфортно переїжджати з однієї сторони лінії розмежування на іншу". Вадим Пристайко

Вадим Пристайко

Як відомо, частина залізниць знаходиться під контролем терористів ОРДЛО а повідомлення було зупинено ще в 2014 році через початок бойових дій.

Нагадаємо, озвучено секретний план Зеленського по Донбасу, у Путіна не залишилося вибору.

Як повідомляв Знай.uа, "У цьому світі немає нікого, хто сьогодні стане за нас": Пристайко налякав відвертим визнанням.

Знай.uа писав, з "ДНР" почали виганяти бойовиків, вся справа в паспорті: "Повинні бути...".