Олексій Гончарук, прем'єр-міністр України, сказав на своїй сторінці в Facebook, що рішення територіальних органів України стосовно геокадастру будуть доступні онлайн.

Гончарук доручив чиновникам створити єдину інтегровану систему державних кадастрів в онлайн-форматі. За допомогою цього порталу, громадяни України зможуть подивитися самі різноманітні дані про геокадастр. Інформація на порталі буде оновлюватися в автоматичному режимі. Ресурс вже запустили в дію.

"Тепер можна бачити онлайн всі рішення територіальних органів - тепер кожен українець де завгодно і коли може бачити всі дані геокадастра, а також стежити за змінами без перешкод", - повідомив прем'єр-міністр.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гончарук додав, що запровадити онлайн-службу кадастру повинні найближчим часом, у підсумку це зайняло тиждень.

Нагадаємо, раніше в НБУ дали чітку відповідь, що відбувається з курсом гривні: "Нормальна ситуація".

Також Знай.uа писав, що проблеми "Укрзалізниці" не зіпсували сон і кишеню Кравцова, блогер показав реальну картину: "Женя просто заробляє...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Яценюк відповів на чутки про повернення в Кабмін: "Офіційно повідомляю...".