Народні депутати Україні Верховної Ради дев'ятого скликання вже встигли неодноразово опинися в центрі гучних скандалів через свою поведінку на засіданнях. Так, цього разу відзначилася депутат від "Опозиційної платформи - за життя" Наталя Королевська автоматично малювала щось на Державному тризубі.

Відповідне відео з'явилося у мережі.

Дивлячись на відео, можна припустити, що Королевська автоматично перемальовує державний символ України на герб РФ.

Зазначимо, що Наталя Королевська була міністром соціальної політики в уряди соратника президента-втікача Віктора Януковича Миколи Азарова. 9 травня 2016 року та у червні 2017-го Королевську обливали зеленкою і закидали яйцями на знак обурення через її підтримку сепаратизму.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Наталія Королевська
Наталія Королевська

Наталя Королевська пройшла до нової Ради від партії "Опозиційна платформа - за життя". У списках партії вона була під четвертим номером.

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на Донбасі вимагає рішення: що задумав гарант.

Як повідомляв портал Знай.uа, генпрокурор Рябошапка готує жорстку "ревізію" в Одесі, "спалили людей": кому буде непереливки.

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову"