Нещодавно Україна погода текст формули Штайнмайєра, яка викликала неоднозначну реакцію в суспільстві. Хтось підтримує таке рішення, однак хтось категорично проти. Так, під адміністрацією президента проходять мітинги тих, хто протестує проти формули Штайнмайєра. Та глава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що мітинги проплачені.

На особистій сторінці у соціальній мережі Facebook Богдан опублікував скріншоти Telegram-каналу, на яких обговорюється плата учасникам, які прийдуть на мітинг.

"Скоро хтось дуже переляканий все вкрадене віддасть народу", - написав Богдан у коментарі до фото.

По скріншотам видно, що організатори платять учасникам мітингів по 100 грн за кожну годину. Також для тих, хто може привести друга або взяти власний плакат, передбачені бонуси та знижки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім того, організатори написали інструкції з приводу спілкування з представниками ЗМІ. За їх словами, учасники віче зобов'язані схвалювати колишнього президента України Петра Порошенка, його теперішню партію "Європейську солідарність" і обурюватися Зеленським, формулою Штайнмайєра і капітуляцією.

Водночас після публікації Андрія Богдана учасники акції заявили про вимогу його відставки.

Зазначимо, що мітинги проти формули Штайнмайєра змусили втрутитися українського президента. Володимир Зеленський прокоментував збори і заявив, що поважає думку кожного громадянина України, а також його право на протест.

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на Донбасі вимагає рішення: що задумав гарант.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардеп із "Слуги народу" приніс в Раду макулатуру, є чим зайнятися: "Якось так...".

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову"