Рух болгарського коміка Станіслава Трифонова під назвою "Ні такій державі" має неабияку підтримку. Про це свідчать опитування, проведені минулого місяця.

Слава Трифонов, чиї сатиричні телепередачі є найбільш популярними в Болгарії, вирішив взяти приклад із Володимира Зеленського, якого українці масово підтримали і він став главою держави.
Так, 5 жовтня болгарський комік провів установчий з'їзд своєї політичної партії, повідомляє Bloomberg. Він обіцяє боротися проти "товстої лінії, яка розділяє партійну аристократію і болгарський народ".
Рух під назвою "Ні такій державі" має достатню підтримку, щоб увійти в парламент як четверта за величиною партія, згідно з опитуванням, проведеним минулого місяця.

Однак наступні вибори в Болгарії заплановані тільки на початку 2021 року.

"Люди, які управляють і яких обирає значна частина болгарських виборців, хапаються за владу", - сказав Трифонов. "Я не жадібний до влади, я жадібний до справедливості", - додав він.

В партію вступлять п'ятеро сценаристів шоу Трифонова. Якось вбачаються паралелі у всьому із Україною. Варто зазначити, що Болгарію вважають найбіднішим членом ЄС.

Нагадаємо, що Зеленський розповів про тиск Трампа в розмові: "Умови висунуті не були".

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Дональд Трамп повідомив, що тільки з-за наполегливого прохання міністра енергетики США Ріка Перрі погодився на телефонну розмову з Володимиром Зеленським.

Також портал Знай.ua писав, що американський Держсекретар Майк Помпео захищає підхід адміністрації Дональда Трампа по відношенню до України.